Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
13-Feb-2015
EXTRAÇÃO, MODIFICAÇÃO E APLICAÇÃO DA FIBRA DO BAGAÇO DE MANDIOCA (Manihot esculenta Crantz)
Travalini, Ana Paula
Dissertação
3-Sep-2015
EFEITO DA MODIFICAÇÃO ENZIMÁTICA NAS PROPRIEDADES TÉRMICAS,REOLÓGICAS E ESTRUTURAIS DO AMIDO DE PINHÃO (Araucaria angustifolia)
Cordoba, Layse do Prado
Dissertação
26-Feb-2014
. Propriedades térmicas, reológicas e estruturais do amido de mandioca modificado com ácidos lático e acético e seco sob diferentes condições
Andrade, Marina Morena Pereira
Dissertação
Discover
Author
1
Andrade, Marina Morena Pereira
1
Cordoba, Layse do Prado
1
Travalini, Ana Paula
Advisor
1
Demiate, Ivo Mottin
1
Egon, Schnitzler
1
Schnitzler, Egon
Referees
1
Demiate, Ivo Mottin
1
Pinheiro, Luis Antonio
Subject
1
Acid-modified
1
Amido de mandioca
1
Análise térmica
1
Araucaria angustifolia
1
Araucaria angustifolia, hidrólise...
1
Cassava
1
Cassava starch
.
next >
CNPq
3
CIENCIAS AGRARIAS
3
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Institution
2
UNIVERSIDADE ESTADUAL DE PONTA GR...
1
Universidade Estadual de Ponta Gr...
Initials
3
UEPG
Program
3
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
2
Ciências e Tecnologia de Alimentos
1
Departamento de Engenharia de Ali...
Sponsors
2
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
Document Type
3
Dissertação
Date issued
2
2015
1
2014
Date Available
1
2018
2
2017
1
2016
1
2015
Format
2
application/pdf
Access Type
3
Acesso Aberto
1
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...