Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.022 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
30-Nov-2023
Remoção de Matéria Orgânica Carbonácea e Nitrogenada de Esgoto Sanitário Real em Reatores de Bancada de Leito Fixo Ordenado e Empacotado
Wosiack, Priscila Arcoverde
Tese
10-Nov-2023
Efeito da aplicação de coberturas biodegradáveis à base de amido nas características microbiológicas, físico-químicas e sensoriais de queijo duro
Felicio, Naiara Tays Francisco
Dissertação
20-Dec-2023
Aplicação dos tecidos florais de Handroanthus albus (ipê amarelo) e Tropaeolum majus (capuchinha) como substrato alternativo para a fermentação da kombucha
Nunes, Graziela
Tese
9-Mar-2023
Aplicação de bagaço de malte em formulações lácteas tipo requeijão
Diniz, Karla Morais
Dissertação
29-Feb-2024
Avaliação das propriedades térmicas e estruturais de amido de semente de nêspera (Eriobotrya japonica Lindl.) modificado fisicamente
Romko, Stéphanie Schiavo
Dissertação
Discover
Author
1
Diniz, Karla Morais
1
Felicio, Naiara Tays Francisco
1
Nunes, Graziela
1
Romko, Stéphanie Schiavo
1
Wosiack, Priscila Arcoverde
Advisor
1
Alberti, Aline
1
Barana, Ana Claudia
1
Lopes, Deize Dias
1
Olivato, Juliana Bonametti
1
Salem, Renata Dinnies Santos
1
Schnitzler, Egon
Referees
3
Nogueira, Alessandro
1
Bet, Camila Delisnki
1
Bisinella, Radla Bassetto Zabian
1
Damianovic, Márcia Helena Rissato...
1
Lemes, Bruna Mikulis
1
Los, Paulo Ricardo
1
Mafra, Luciana Igarashi
.
next >
Subject
1
acceptability
1
aceitabilidade
1
Anthocyanins
1
Antioxidant activity
1
Antocianinas
1
Análise térmica
1
Atividade antioxidante
.
next >
CNPq
5
CIENCIAS AGRARIAS
5
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Institution
5
Universidade Estadual de Ponta Gr...
Program
5
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Sponsors
4
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
Document Type
3
Dissertação
2
Tese
Date issued
1
2024
4
2023
Access Type
5
Acesso Aberto
4
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...