Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
29-Oct-2019
Amido da semente da Araucaria angustifolia: caracterização e efeito das modificações química e física e da incorporação de extratos da casca de pinhão nas suas propriedades
Beninca, Cleoci
Tese
30-Jul-2020
Amido de trigo Mourisco (Fagopyrum esculentum): caracterização e efeitos das modificações físicas nas propriedades térmicas, estruturais e morfológicas
VIEIRA, Renata Leia Demario
Tese
28-Apr-2023
Amido de sementes de jaca orgânica (Artocarpus heterophyllus L.): Extração, tratamento por ultrassom, caracterização física, térmica e morfológica
Sousa, Cristiane Pinheiro de
Dissertação
Discover
Author
1
Beninca, Cleoci
1
Sousa, Cristiane Pinheiro de
1
VIEIRA, Renata Leia Demario
Advisor
2
Schnitzler, Egon
1
Bannach, Gilbert
1
Bisinella, Radla Zabian Bassetto
Referees
1
Beninca, Cleoci
1
Bisinella, Radla Zabian Bassetto
1
Colman, Tiago André Denck
1
Demiate, Ivon Mottin
1
Giacomelli, Maria Bertilia Oss
1
Lacerda, Luiz Gustavo
1
Marinho, Maria Tolentino
.
next >
Subject
2
Análise térmica
2
Moinho de bolas
2
Thermal analysis
2
Unconventional starch
1
Ball mill
1
Ball milling
1
Cinética não isotermal de amido
.
next >
CNPq
3
CIENCIAS AGRARIAS
3
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Institution
3
Universidade Estadual de Ponta Gr...
Program
3
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
3
Departamento de Engenharia de Ali...
Document Type
2
Tese
1
Dissertação
Date issued
1
2023
1
2020
1
2019
Date Available
1
2023
2
2020
Access Type
3
Acesso Aberto
3
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...