Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
1-Mar-2019
Avaliação do escurecimento enzimático em maçãs híbridas: potencial tecnológico e atividade antioxidante
Prestes, Amanda Alves
Dissertação
29-Jul-2011
ESTABELECIMENTO DE UM PERFIL QUÍMICO PARA AMOSTRAS DE MAÇÃ A PARTIR DO SUCO
Vieira, Renato Giovanetti
Dissertação
5-Jul-2019
Arroz negro (oryza sativa L.): caracterização das frações de extrato e avaliação dos efeitos da radiação ionizante na composição, propriedades físico-químicas, térmicas, estruturais e atividade antioxidante
Ito, Vivian Cristina
Tese
Discover
Author
1
Ito, Vivian Cristina
1
Prestes, Amanda Alves
1
Vieira, Renato Giovanetti
Advisor
1
Alberti, Aline
1
Lacerda, Luiz Gustavo
1
Wosiacki, Gilvan
Referees
1
Canteri, Maria Helene
1
Carvalho Filho, Marco Aurélio da ...
1
Kvitschal, Marcus Vinicius
1
Schnitzler, Egon
1
Spoto, Marta Helena Fillet
Subject
1
Amidos
1
antioxidant activity
1
apple
1
atividade antioxidante
1
Atividade enzimática
1
Bioactive compounds
1
chemometric
.
next >
CNPq
3
CIENCIAS AGRARIAS
1
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Institution
2
Universidade Estadual de Ponta Gr...
1
UNIVERSIDADE ESTADUAL DE PONTA GR...
Program
3
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
2
Departamento de Engenharia de Ali...
1
Ciências e Tecnologia de Alimentos
Sponsors
2
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
Document Type
2
Dissertação
1
Tese
Date issued
2
2019
1
2011
Date Available
2
2019
1
2017
1
2011
Format
1
application/pdf
Access Type
3
Acesso Aberto
2
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...