Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
29-May-2015
CARACTERIZAÇÃO FÍSICO QUÍMICA DAS SEMENTES DE ARAÇÁ E POTENCIAL ANTIOXIDANTE DO ÓLEO DAS SEMENTES EM ÓLEO DE GIRASSOL INDUZIDO À OXIDAÇÃO
Mayer, Renata
Dissertação
2-Mar-2011
INFLUÊNCIA DA MICROBIOTA NO PERFIL AROMÁTICO DE FERMENTADO DE MAÇÃ
Santos, Caroline Mongruel Eleutério dos
Dissertação
29-Jul-2019
Estudo dos amidos de gengibre (Zingiber officinale) e inhame branco (Dioscorea sp) modificados fisicamente e adicionados do prebiótico lactulose
Oliveira, Cristina Soltovski de
Tese
17-Sep-2019
Compostos fenólicos de maçãs comerciais, polinizadoras e silvestres como agentes antibacterianos e antioxidantes em alimentos
Zardo, Danianni Marinho
Tese
Discover
Author
1
Mayer, Renata
1
Oliveira, Cristina Soltovski de
1
Santos, Caroline Mongruel Eleutér...
1
Zardo, Danianni Marinho
Advisor
2
Nogueira, Alessandro
2
Schnitzler, Egon
1
Marinho, Marina Tolentino
1
Wosiacki, Gilvan
Referees
2
Carvalho Filho, Marco Aurélio da ...
1
Carneiro, Eliana Beleski Borba
1
Colman, Tiago André Denck
1
Esmerino, Luis Antônio
1
Granato, Daniel
1
Marinho, Marina Tolentino
1
Ribani, Rosemary Hoffmann
.
next >
Subject
1
alimentos funcionais
1
amidos não convencionais
1
antiglycemic activity
1
antioxidant activity
1
apple
1
atividade antiglicêmica
1
atividade antioxidante
.
next >
CNPq
3
CIENCIAS AGRARIAS
3
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
1
ENGENHARIAS
1
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA
1
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA::...
1
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA::...
Institution
2
UNIVERSIDADE ESTADUAL DE PONTA GR...
2
Universidade Estadual de Ponta Gr...
Initials
4
UEPG
Program
4
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
2
Ciências e Tecnologia de Alimentos
2
Departamento de Engenharia de Ali...
Document Type
2
Dissertação
2
Tese
Date issued
2
2019
1
2015
1
2011
Date Available
2
2019
2
2017
2
2015
Format
2
application/pdf
Access Type
4
Acesso Aberto
2
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...