Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-14 of 14 (Search time: 0.014 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
18-Feb-2020
EFEITO DO TRATAMENTO TÉRMICO CONVENCIONAL E DO PROCESSO DE EXTRUSÃO SOBRE A QUALIDADE NUTRICIONAL DE ARROZ (Oryza sativa) E FEIJÃO (Phaseolus vulgaris)
Montiel, Selene Athenas Espinoza
Dissertação
29-Nov-2018
OBTENÇÃO, CARACTERIZAÇÃO FÍSICO-QUÍMICA, OXIDAÇÃO E APLICAÇÃO DE NANOCRISTAIS DE AMIDOS DE Phaseolus vulgaris L. (FEIJÃO), DE Manihot esculenta Crantz (MANDIOCA) E DE Zea mays L. (MILHO) EM EMULSÕES PICKERING
Daniel, Taiana Husila Gomes
Dissertação
3-Mar-2020
Caracterização e modificação do amido de Taro Roxo (Colocasia esculenta B. Tini) por ultrassom e congelamento e descongelamento
Martins, Alana
Dissertação
25-Aug-2022
Produção e Caracterização de Cerveja Artesanal Estilo American Pale Ale adicionada de Zimbro (Juniperus communis)
Costantin, Francini Aparecida Barreto
Dissertação
Discover
Author
1
Andrade, Marina Morena Pereira
1
Bortolini, Débora Gonçalves
1
Campelo, Sandra Mara Wolff
1
Coelho, Gabriel
1
Cordoba, Layse do Prado
1
Costantin, Francini Aparecida Bar...
1
Daniel, Taiana Husila Gomes
.
next >
Advisor
5
Demiate, Ivo Mottin
4
Schnitzler, Egon
2
Lazzarotto, Marcelo
1
Egon, Schnitzler
1
Nogueira, Alessandro
1
Salem, Renata Dinnies Santos
1
Zielinski, Acácio Antonio Ferreira
.
next >
Referees
3
Carvalho Filho, Marco Aurélio da ...
2
Alberti, Aline
2
Demiate, Ivo Mottin
2
Nogueira, Alessandro
1
Beninca, Cleoci
1
Coelho, Sílvia Renata Machado
1
Colman, Tiago Andre
.
next >
Subject
3
amido
3
starch
3
thermal analysis
2
análise térmica
2
Gelatinization
2
Gelatinização
2
mandioca
.
next >
CNPq
14
CIENCIAS AGRARIAS
14
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
1
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Institution
8
Universidade Estadual de Ponta Gr...
6
UNIVERSIDADE ESTADUAL DE PONTA GR...
Initials
14
UEPG
Program
14
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
8
Departamento de Engenharia de Ali...
6
Ciências e Tecnologia de Alimentos
Sponsors
7
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
1
Conselho Nacional de Desenvolvime...
Date issued
1
2022
2
2020
1
2019
3
2018
1
2017
1
2016
2
2015
2
2014
1
2012
Date Available
1
2022
2
2020
3
2019
2
2018
6
2017
2
2016
2
2015
1
2014
Format
6
application/pdf
Access Type
14
Acesso Aberto
8
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...