Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
13-Feb-2015
EFEITOS DA RADIAÇÃO GAMA DURANTE O ARMAZENAMENTO DA FARINHA DE BAGAÇO DE MAÇÃ
Ito, Vivian Cristina
Dissertação
29-Jul-2011
ESTABELECIMENTO DE UM PERFIL QUÍMICO PARA AMOSTRAS DE MAÇÃ A PARTIR DO SUCO
Vieira, Renato Giovanetti
Dissertação
30-Aug-2010
CARACTERIZAÇÃO FÌSICO-QUÍMICA E POTENCIAL FUNCIONAL DA POLPA, SUCO E CASCA DE Myrciaria cauliflora Berg (Jabuticaba Sabará).
Moreno, Lirian Regina
Dissertação
22-Feb-2013
Impacto da aplicação de enzimas pectinolíticas comerciais no processamento e na qualidade de suco de maçã
Zielinski, Acácio Antonio Ferreira
Dissertação
Discover
Author
1
Ito, Vivian Cristina
1
Moreno, Lirian Regina
1
Vieira, Renato Giovanetti
1
Zielinski, Acácio Antonio Ferreira
Advisor
1
Nogueira, Alessandro
Referees
3
Canteri, Maria Helene
2
Nogueira, Alessandro
1
Almeida, Mareci Mendes de
1
Canteri, Maria Helene Giovanetti
1
Demiate, Ivo Mottin
1
Spier, Michele Rigon
1
Spoto, Marta Helena Fillet
.
next >
Subject
1
antioxidantes
1
antioxidants
1
análise multivariada
1
Análise multivariada
1
apple
1
bioactive compounds
1
Capacidade antioxidante
.
next >
CNPq
4
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
1
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Institution
3
UNIVERSIDADE ESTADUAL DE PONTA GR...
1
Universidade Estadual de Ponta Gr...
Initials
4
UEPG
Program
4
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
3
Ciências e Tecnologia de Alimentos
1
Departamento de Engenharia de Ali...
Sponsors
1
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
Document Type
4
Dissertação
Date issued
1
2015
1
2013
1
2011
1
2010
Date Available
1
2018
3
2017
2
2015
1
2011
Format
3
application/pdf
Access Type
1
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...