Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-14 of 14 (Search time: 0.024 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
22-Dec-2009
ESTUDO DO BAGAÇO DE MANDIOCA (Manihot esculenta C.), NATIVO E TRATADO COM α – AMILASE E AMILOGLUCOSIDASE, POR MEIO DE TÉCNICAS TERMOANALÍTICAS
Almeida, Rafael Ramires de
Dissertação
3-Aug-2012
INFLUÊNCIA DE DIFERENTES TEORES DE DEXTRANA E AMIDO EM AÇÚCAR CRISTAL NA FORMAÇÃO DE FLOCOS EM SOLUÇÕES ÁCIDAS CARBONATADAS E SOLUÇÕES ALCOÓLICAS
Lemos, Lorena Ranucci
Dissertação
3-Mar-2020
Utilização de farinha integral de centeio e farinha integral de feijão para o desenvolvimento de muffins com alto valor nutricional
Contini, Gisele Kirchbaner
Dissertação
29-Nov-2018
OBTENÇÃO, CARACTERIZAÇÃO FÍSICO-QUÍMICA, OXIDAÇÃO E APLICAÇÃO DE NANOCRISTAIS DE AMIDOS DE Phaseolus vulgaris L. (FEIJÃO), DE Manihot esculenta Crantz (MANDIOCA) E DE Zea mays L. (MILHO) EM EMULSÕES PICKERING
Daniel, Taiana Husila Gomes
Dissertação
Discover
Author
1
Almeida, Rafael Ramires de
1
Bedin, Ana Claudia
1
Borsato, Mariane de Paula
1
Castro, Renata Franklin Azedo Dou...
1
Colman, Tiago Andre Denck
1
Contini, Gisele Kirchbaner
1
Daniel, Taiana Husila Gomes
.
next >
Advisor
9
Demiate, Ivo Mottin
4
Schnitzler, Egon
1
Bannach, Gilbert
1
Dutcosky, Silvia Deboni
1
Furuya, Wilson Massamitu
1
Lacerda, Luiz Gustavo
1
Lazzarotto, Marcelo
.
next >
Referees
4
Schnitzler, Egon
3
Demiate, Ivo Mottin
3
Lacerda, Luiz Gustavo
2
Bannach, Gilbert
2
Carvalho Filho, Marco Aurélio da ...
2
Nogueira, Alessandro
1
Amante, Edna Regina
.
next >
Subject
12
amido
2
análise térmica
2
biofilms
2
cassava
2
DSC
2
enthalpy
2
mandioca
.
next >
CNPq
10
CIENCIAS AGRARIAS
10
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
4
ENGENHARIAS
4
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA
4
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA::...
4
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA::...
1
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
.
next >
Institution
11
UNIVERSIDADE ESTADUAL DE PONTA GR...
3
Universidade Estadual de Ponta Gr...
Initials
14
UEPG
Program
14
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
11
Ciências e Tecnologia de Alimentos
3
Departamento de Engenharia de Ali...
Sponsors
8
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
1
Fundação Araucária de Apoio ao De...
Date issued
10
2010 - 2020
4
2007 - 2009
Date Available
14
2010 - 2020
2
2008 - 2009
Format
11
application/pdf
Access Type
3
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...