Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
25-Sep-2007
Obtenção e caracterização de produtos panificados livres de glúten
Schamne, Cristiane
Dissertação
7-Mar-2008
OBTENÇÃO E ESTUDO DAS PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS DE AMIDOS DE MANDIOCA (Manihot esculenta) OXIDADOS E ÁCIDO-MODIFICADOS
Pereira, Lúcia Helena Garrido
Dissertação
16-Feb-2006
Avaliação da influência de amido e carragena nas características físico-químicas e sensoriais de presunto cozido de peru
Pedroso, Ricardo Alexandre
Dissertação
22-Dec-2009
ESTUDO DO BAGAÇO DE MANDIOCA (Manihot esculenta C.), NATIVO E TRATADO COM α – AMILASE E AMILOGLUCOSIDASE, POR MEIO DE TÉCNICAS TERMOANALÍTICAS
Almeida, Rafael Ramires de
Dissertação
Discover
Author
1
Almeida, Rafael Ramires de
1
Pedroso, Ricardo Alexandre
1
Pereira, Lúcia Helena Garrido
1
Schamne, Cristiane
Advisor
3
Demiate, Ivo Mottin
1
Bannach, Gilbert
1
Dutcosky, Silvia Deboni
1
Schnitzler, Egon
Referees
2
Chiquetto, Nelci Catarina
1
Amante, Edna Regina
1
Carneiro, Eliana Beleski Borba
1
Carvalho Filho, Marco Aurélio da ...
1
Demiate, Ivo Mottin
1
Karam, Laura Beatriz
1
Terra, Nelcindo Nascimento
.
next >
Subject
3
starch
1
bagaço de mandioca
1
bread
1
carrageenan
1
carragena
1
cassava
1
cassava bagasse
.
next >
CNPq
3
CIENCIAS AGRARIAS
3
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
1
ENGENHARIAS
1
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA
1
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA::...
1
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA::...
Institution
4
UNIVERSIDADE ESTADUAL DE PONTA GR...
Initials
4
UEPG
Program
4
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
4
Ciências e Tecnologia de Alimentos
Sponsors
1
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
1
Fundação Araucária de Apoio ao De...
Document Type
4
Dissertação
Date issued
1
2009
1
2008
1
2007
1
2006
Date Available
4
2017
1
2015
1
2013
1
2010
1
2008
Access Type
4
Acesso Aberto