Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
29-Oct-2019
Amido da semente da Araucaria angustifolia: caracterização e efeito das modificações química e física e da incorporação de extratos da casca de pinhão nas suas propriedades
Beninca, Cleoci
Tese
11-Mar-2021
Avaliação termoanalítica e cromatográfica de amidos incorporados com extratos crioconcentrados de erva-mate
Lazzarotto, Simone Rosa da Silveira
Tese
29-Jul-2019
Estudo dos amidos de gengibre (Zingiber officinale) e inhame branco (Dioscorea sp) modificados fisicamente e adicionados do prebiótico lactulose
Oliveira, Cristina Soltovski de
Tese
30-Aug-2021
Extração de amido de Amaranthus caudatus orgânico por irradiação ultrassônica e incorporação de frutooligossacarídeos por ultrassom e liofilização
Bet, Camila Delinski
Tese
Discover
Author
1
Beninca, Cleoci
1
Bet, Camila Delinski
1
Lazzarotto, Simone Rosa da Silveira
1
Oliveira, Cristina Soltovski de
Advisor
1
Bisinella, Radla Zabian Bassetto
1
Marinho, Marina Tolentino
Referees
4
Colman, Tiago André Denck
2
Salem, Renata Dinnies Santos
1
Beninca, Cleoci
1
Biasinella, Radla Zabian Bassetto
1
Bisinella, Radla Zabian Bassetto
1
Carvalho Filho, Marco Aurélio da ...
1
Demiate, Ivon Mottin
.
next >
Subject
2
alimentos funcionais
2
Análise térmica
2
functional foods
2
Thermal analysis
1
amaranth
1
amaranto
1
Amido não convencional
.
next >
CNPq
4
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Institution
4
Universidade Estadual de Ponta Gr...
Initials
4
UEPG
Program
4
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
4
Departamento de Engenharia de Ali...
Sponsors
3
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
Date issued
2
2021
2
2019
Date Available
2
2021
1
2020
1
2019
Access Type
4
Acesso Aberto
4
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...