Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
18-Jun-2010
Tratamento do efluente do processamento de subprodutos da indústria de produtos cárneos em filtro anaeróbio
Pukasiewicz, Sílvia Regina Machado
Dissertação
25-Feb-2010
CARACTERIZAÇÃO FÍSICO-QUÍMICA DE RICOTAS VIA ESPECTROSCOPIA NO INFRAVERMELHO E MÉTODOS DE CALIBRAÇÃO MULTIVARIADA
Madalozzo, Elisângela Serenato
Dissertação
4-Oct-2010
Influência do tempo, temperatura e umidade relativa na obtenção de massa de pizza com fermentação reduzida
Limongi, Simone
Dissertação
16-Feb-2006
Avaliação da influência de amido e carragena nas características físico-químicas e sensoriais de presunto cozido de peru
Pedroso, Ricardo Alexandre
Dissertação
Discover
Author
1
Limongi, Simone
1
Madalozzo, Elisângela Serenato
1
Pedroso, Ricardo Alexandre
1
Pukasiewicz, Sílvia Regina Machado
Advisor
2
Demiate, Ivo Mottin
1
Barana, Ana Cláudia
1
Nagata, Noemi
1
Sauer, Elenise
Referees
1
Chiquetto, Nelci Catarina
1
Demiate, Ivo Mottin
1
Gomes, Simone Damasceno
1
Martins, Elisabete Aparecida
1
Nogueira, Alessandro
1
Peralta-zamora, Patricio Guillermo
1
Ribas, Maria Magdalena Ferreira
.
next >
Subject
2
experimental design
2
planejamento experimental
1
amido
1
anaerobic digestion, biogas, upfl...
1
calibração multivariada
1
carrageenan
1
carragena
.
next >
CNPq
4
CIENCIAS AGRARIAS
4
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
1
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Department
4
Ciências e Tecnologia de Alimentos
Sponsors
2
Fundação Araucária de Apoio ao De...
Document Type
4
Dissertação
Date issued
3
2010
1
2006
Date Available
4
2017
Format
4
application/pdf
Access Type
4
Acesso Aberto