Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisors
Title
Subject
CNPq
Department
Programs
Document Type
Access Type
Help
Feedback
Documents
Termo de Autorização
Roteiro de Revisão das dissertações e teses
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações
Programa de Pós - Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Title
Author
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
Subject
CNPq
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
17-Feb-2014
CARACTERIZAÇÃO DE MISTURAS DE AMIDOS DE FEIJÃO E TUBEROSAS (MANDIOCA E BATATA-DOCE) E SUA APLICAÇÃO NA OBTENÇÃO DE BIOFILMES
Bedin, Ana Claudia
Dissertação
2-Jun-2015
AVALIAÇÃO TÉRMICA, REOLÓGICA E ESTRUTURAL DE BAGAÇO DE PINHÃO (Araucaria angustifolia (Bert.) O. Ktze ) TRATADO COM COMPLEXO ENZIMÁTICO
Ribeiro, Lucas Stiegler
Dissertação
20-Feb-2013
AMIDO DE MANDIOCA OXIDADO POR PERÓXIDO DE HIDROGÊNIO COM PROPRIEDADE DE EXPANSÃO
Brites, Lara Tatiane Geremias Ferreira
Dissertação
15-Feb-2007
Determinação das constantes de estabilidade, síntese e caracterização dos complexos de ácido fítico com os íons Fe(II) e Fe(III)
Quirrenbach, Hanna Raquel
Dissertação
Discover
Author
1
Bedin, Ana Claudia
1
Brites, Lara Tatiane Geremias Fer...
1
Quirrenbach, Hanna Raquel
1
Ribeiro, Lucas Stiegler
Advisor
2
Demiate, Ivo Mottin
1
Lazzarotto, Marcelo
1
Rosso, Neiva Deliberali
Referees
2
Carvalho Filho, Marco Aurélio da ...
1
Canteri, Maria Helene
1
Coelho, Silvía Renata Machado
Subject
1
amido
1
anhydrous methanol
1
análise reológica
1
análises térmicas
1
bagaço de pinhão
1
biofilmes
1
biofilms
.
next >
CNPq
4
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
1
CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECN...
Institution
4
UNIVERSIDADE ESTADUAL DE PONTA GR...
Initials
4
UEPG
Program
4
Programa de Pós-Graduação em Ciên...
Department
4
Ciências e Tecnologia de Alimentos
Sponsors
2
Coordenação de Aperfeiçoamento de...
Document Type
4
Dissertação
Date issued
1
2015
1
2014
1
2013
1
2007
Date Available
4
2017
Format
4
application/pdf